Chassis Verkoop Antwerpen

Verkoop container trailer (containerchassis)

Flexitrailers

  • Flexitrailer LS
  • Flexitrailer HD
  • Flexitrailer Traction

Flexitrailer LS

De Flexitrailer LS is een multifunctioneel chassis, waarmee u alle ISO containers kunt vervoeren: 20ft, 2x 20ft, 30ft, 40ft, 45ft, 13,60m en alle ISO high cube containers kan transporteren. Dit chassis is in het midden en aan de achterzijde uitschuifbaar. Indien voorzien van een Flexilock (schuifkop) kunnen 45ft containers binnen de wettelijke vervoerd worden

Meer informatie over Flexitrailer LS

Flexitrailer HD

De Flexitrailer HD is ontwikkeld voor het vervoer van tankcontainers en swapbodies. Uiteraard kunt u ook alle typen ISO containers vervoeren, zoals bij de Flexitrailer LS. Dit chassis is robuust uitgevoerd, zodat u tot 34 ton gewicht in de centraalstand kunt vervoeren.

Meer informatie over Flexitrailer HD

 

Flexitrailer Traction

De Flexitrailer Traction is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van zware 20ft containers die achterop het chassis staan. De schoteldruk is vergelijkbaar met een zware 20ft container in de centraalstand, zoals bij andere multifunctionele chassis. Tevens kunt u ook 2x20ft, 30ft en 40ft vervoeren. Dit containertrailer is in het midden en aan de achterzijde uitschuifbaar en maakt gebruik van een schuivende kopbalk die over de gooseneck rolt.

Meer informatie over Flexitrailer Traction

 

Portmaster

  • Portmaster PM-3-M

De D-TEC Portmaster is een containerchassis met een uitschuifbare achterkant. Hiermee kunt u de volgende ISO containers vervoeren: 20ft, 2x 20ft, 30ft, en 40ft. Indien voorzien van een Flexilock (schuifkop) kunnen ook 45ft containers vervoerd worden binnen de wettelijke maten.

Meer informatie over Portmaster

Container carriers

  • Container Carrier (2x20ft / 40 ft)
  • Contailer Carrier 45ft

De D-TEC Containercarrier is eenvast chassis, waarmee u 40 ft containers kunt vervoeren. Afhankelijk van deuitvoering kunt u ook 2 x 20 ft en 20 ft centraal vervoeren.

Meer informatie over container carriers

Combitrailer

  • Combitrailer S-Line
  • Combitrailer 5-asser
  • Combitrailer 4-asser

De Combitrailer is het summum van efficiency in transport. D-TEC heeft de logistieke processen geanalyseerd en ontdekte waar er winst valt te boeken: sneller en flexibeler laden en lossen. De Combitrailer® is een deelbare oplegger, speciaal ontwikkeld voor het vervoer van 2 x 20 ft containers. Wanneer u de Combitrailer deelt kunt u tegelijkertijd twee 20 ft containers laden of lossen bij een laaddock. Tevens kunt u ook 40 ft containers met de Combitrailer vervoeren.

Door de solide bouw én de toepassing van liftassen is de kans op overbelading minimaal. En dankzij het lage eigen gewicht en de toepassing van twee of drie fusee-assen zijn het brandstofverbruik en de bandenslijtage bijzonder laag. De onderhoudskosten zijn zeer gering door het robuuste ontwerp. Door gebruik van het veerkrachtige hoge treksterkte staal kan het chassis veel hebben.

Meer informatie over Combitrailer 411 S

Meer informatie over Combitrailer 511 S 

Meer informatie over Combitrailer 521 S

combidolly

Combidolly LZV

  • Combidolly (star-star-stuur)